Wilde gerechten
Wij werken met verse wilde producten, Onze excuses OP=OP

Voorgerechten

Carpaccio van gerookte eend

€ 13,50

Trio van paté

Zwijn / fazant / eend

€ 16,50

Wild van het grill 

Alle gerechten worden opgediend met seizoengroenten, gestoofd peer of appel of amandelkroketten of "frieten of kroketten"

Kangoeroe filet

Australische Kangoeroe

€ 23,00

Herten tournedos

Nederlandse hert

€ 24,50

Herten T-Bone

Nieuw Zeelandse hert

€ 28,00

Haasfilet

Nederlandse haas

€ 29,50

Wild stoverij

Dit gerecht wordt opgediend met gestoofde peer of appel of amandelkroketten of "frieten of kroketten"

Stoverij van Fazant

Fazantfilet met champagnesaus en wilde champignons 

€ 22,50

Wild met Pasta

Pasta met Fazantvlees

Pasta met geautomatiseerd fazantvlees 

€ 22,50

3 gangen menu van wild vanaf € 36,50

4 gangen menu van wild vanaf € 44,50